ZERO | cukor _ glutén _ laktóz
Olyan szuper élelmiszer sajnos (még) nincsen, amely valamennyi, az ember számára szükséges tápanyaggal rendelkezik. Ezért kell változatosan, kiegyensúlyozottan táplálkozni, mert az bizony sosem vezet jóra, ha valamely tápláléktípus teljesen kikerül a diétás étrendből.
Mára kimondottan divat lett mindenmentesen" étkezni. Sőt, sok esetben már az egészséges életmóddal azonosítják azokat az ételeket és italokat, amelyek nem tartalmaznak glutént, laktózt vagy cukrot. De igazából sokan vagyunk, akiknek orvosi utasításra kell megvonniuk maguktól a tejtermékeket, a lisztes, vagy a cukros dolgokat. A legfőbb probléma az, hogy nagyon sok a félinformáció, a marketingfogás, így könnyen zsákutcába kerülhetünk, fogalmunk sincs, merre kellene tovább haladnunk a megfelelő táplálkozás labirintusában.
Mit (t)egyél, hogy jól (l)egyél?
Ebben szeretnénk segíteni Neked ZERO kínálatunkkal, amely glutén-, laktóz- és hozzáadott cukor mentes nyersanyagok felhasználásával készül. Egy nélkülözhetetlen étrend és kínálat, amely sokak, így a Te mindennapi életedet is megkönnyíti. Nem kell többé lemondanod kedvenc ételeidről az ételallergia, vagy ételintolerancia miatt eddig nélkülözött ízekről, és végre nem kell nap, mint nap recepteken, bevásárláson, főzésen törnöd fejed...
A teljes értékű táplálkozás érdekében ugyanis nem mindegy, hogy az ételek egyes összetevőit hogyan, mivel helyettesítjük. Tudni kell ugyanis, hogy a,mindenmentes" természetesen nem egyenlő az ízek, zamatok, az egészséges összetevők hiányával! Ellenkezőleg, a sok mentes címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly.
Hogy áll össze, mi van benne?
Tervezésénél fontos célunk volt, hogy minél inkább maradjunk hűek az eredeti ízvilághoz, így a már jól bevált recepteket alakítottuk át és számos tesztelésen átesve alkottuk meg a végleges receptúrákat. A glutént tartalmazó alapanyagok, lisztek, tészták helyett rizslisztet, csicseriborsó lisztet, hajdinalisztet, gesztenyelisztet, gluténmentes zablisztet, kukorica- és tápiókakeményítőt, illetve kukoricaliszt alapú tésztákat használunk.
A legtöbb tejterméknek már kapható laktózmentes változata is. Ezt kihasználva tudjuk ugyanazt a minőségű ételt előállítani, mint hagyományos ételeinknél. Az ételek édesítésére xilitet és egy szukralóz, illetve sztívia keverékéből álló édesítőszert használunk.
A felsorolt élelmiszercsoportokon kívül a többi alapanyag kiválasztásánál, mint például fűszerek, húskészítmények, szörpök, lekvárok esetében is fokozottan figyeltünk arra, hogy ne tartalmazzanak cukrot, laktózt és/vagy glutént.
A ZEROtehát mindazoknak szól, akik végre igazi örömmel szeretnének étkezni a mindennapokban, annak ellenére, hogy bizonyos termékeket mellőzniük kell étrendjükből.
Fontos azonban tudnod, hogy a ZERO kínálta és a hagyományos ételeket ugyanazon a konyhán készítjük,így az esetleges gluténnal, cukorral vagy laktózzal történő keresztszennyeződés lehetőségét kizárni nem tudjuk!
Tovább az aktuális ajánlatra