Update zöldborsófőzelék, édesítőszerekkel, baconos update fasírt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
368.1 kcal
105.2 kcal
1,542.1 KJ
440.6 KJ
Zsír, amelyből
11.9 g
3.4 g
telített zsírsavak
3.1 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
33.2 g
9.5 g
cukor
3.9 g
1.1 g
rost
15.2 g
4.3 g
Fehérje
24.5 g
7.0 g
Só
3.8 g
1.1 g
Nettó súly:
350 g
Összetevők:
zöldborsó (41%), tej (13%),sertéscomb (5%),teljes
mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, margarin (növényi olaj-
ok és zsírok (növényi eredetük:napraforgó, repce, pálma), emul-
geálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei,poliglicerin-polirici-
noleát, étkezési só, A és D3 vitamin, tartósítószer:szorbinsav),
zsemlemorzsa(búzaliszt,lisztkeverék(szója,glutén),élesztő,étke-
zési só,adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szója-
liszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav, enzimek (glutén)),kukorica-
keményítő,kenyér(búzaliszt, lisztkeverék(szója,glutén), élesztő,
margarin(finomított olajok és zsírok(növényi eredet:pálma, rep-
ce)), tej, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szó-
jaliszt, aszkorbinsav, enzimek (glutén)), baconszalonna (sertés-
hús, étkezési só, tartósítószer:nátrium-nitrites pácsó, fűszerek),
búzaliszt, lisztkeverék(szója,glutén),vöröshagyma,étkezési só,
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgá-
ja lé(tojás,kálium-szorbát),édesítőszer(szukralóz,stevia,étkezési
sav:citromsav,tartósítószer:kálium-szorbát),fűszerek
Allergének:
Glutén, Tej, Tojás, Szója