Update vaníliapuding update piskótával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
175.6 kcal
97.6 kcal
734.4 KJ
408.0 KJ
Zsír, amelyből
8.8 g
4.9 g
telített zsírsavak
5.4 g
3.0 g
Szénhidrát, amelyből
14.5 g
8.1 g
cukor
7.0 g
3.9 g
rost
1.3 g
0.7 g
Fehérje
8.9 g
4.9 g
Só
0.3 g
0.2 g
Nettó súly:
180 g
Összetevők:
tej (57%), ivóvíz, tejszín (teljes mértékben hid-
rogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, repce),
írópor (tej), kukoricakeményítő, emulgeálószerek:szójaleci-
tin) (8%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), búza-
liszt (3%), lisztkeverék (szója, glutén) (3%), kukoricakemé-
nyítő, édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citrom-
sav, tartósítószer:kálium-szorbát), jilk paszta (emulgeáló-
szerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglice-
rin-észterei, aroma), sütőpor (térfogatnövelő:nátrium-karbo-
nátok, kukoricakeményítő, enzim (glutén)), aromák, fűszerek
Allergének:
Tojás, Glutén, Szója, Tej