Update vagdalt, vajban párolt zöldségek
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
343.6 kcal
149.4 kcal
1,437.7 KJ
625.1 KJ
Zsír, amelyből
12.3 g
5.3 g
telített zsírsavak
3.1 g
1.3 g
Szénhidrát, amelyből
29.1 g
12.7 g
cukor
5.8 g
2.5 g
rost
14.6 g
6.3 g
Fehérje
21.9 g
9.5 g
Só
6.4 g
2.8 g
Nettó súly:
230 g
Összetevők:
zöldborsó (33%), sárgarépa (24%), karfiol,
sertéscomb (10%), margarin (növényi olajok és zsírok
(növényi eredetük:napraforgó, repce, pálma),
emulgeálószerek:zsírsavak mono - és digliceridjei,
poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és D3 vitamin,
tartósítószer:szorbinsav), búzaliszt, étkezési só,
lisztkeverék (szója, glutén), napraforgóolaj,
vöröshagyma, szójagranulátum, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), zöldség fűszerkeverék
(pálmaolaj, búzaliszt, zöldségkeverék (vöröshagyma,
póréhagyma, fokhagyma), zellermag, fűszerek), ivóvíz,
vaj, fokhagyma, tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója,
glutén), élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és
kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:
aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tojás, Mustár, Zeller, Tej