Update vadraguleves (vaddisznóból, zöldségekkel, gombával), édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
272.2 kcal
60.5 kcal
1,136.3 KJ
252.5 KJ
Zsír, amelyből
14.1 g
3.1 g
telített zsírsavak
6.9 g
1.5 g
Szénhidrát, amelyből
12.8 g
2.8 g
cukor
3.0 g
0.7 g
rost
5.0 g
1.1 g
Fehérje
19.6 g
4.4 g
Só
3.3 g
0.7 g
Nettó súly:
450 g
Összetevők:
ivóvíz, tejföl (10%), vaddisznócomb (7%),
zöldborsó, petrezselyemgyökér, sárgarépa, csiperkegomba,
fehérbor, sertészsír, vöröshagyma, étkezési só, mustár
édesítőszerrel(víz, mustármag, ételecet, folyékony
édesítőszer, étkezési só, fűszerek (koriander,
köménymag,majoránna, őrölt babér), tartósítószer
(nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)),
lisztkeverék (szója, glutén), búzaliszt,
kukoricakeményítő, fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Glutén, Szója