Update Stefánia vagdalt, sült cékla
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
324.2 kcal
127.1 kcal
1,358.9 KJ
532.9 KJ
Zsír, amelyből
9.0 g
3.5 g
telített zsírsavak
2.4 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
35.5 g
13.9 g
cukor
20.7 g
8.1 g
rost
15.4 g
6.0 g
Fehérje
17.6 g
6.9 g
Só
6.8 g
2.7 g
Nettó súly:
255 g
Összetevők:
cékla (69%), sertéscomb (15%), főtt tojás (tojás, étkezési sav:citromsav) (4%), lisztkeverék
(glutén) (4%), étkezési só (2%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), ivóvíz,
vöröshagyma, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), zöldség fűszerkeverék
(pálmaolaj, búzaliszt, zöldségkeverék (vöröshagyma, póréhagyma, fokhagyma), zellermag,
fűszerek), napraforgóolaj, sertészsír, margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma,
repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só,
tartósítószer:kálium-szorbát), tej, élesztő, fokhagyma, adalékanyag péksüteményekhez és
kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Glutén, Zeller, Tojás, Mustár, Szója, Tej