Update sonkás batyu
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
229.0 kcal
286.3 kcal
952.1 KJ
1,190.1 KJ
Zsír, amelyből
16.2 g
20.3 g
telített zsírsavak
5.3 g
6.6 g
Szénhidrát, amelyből
8.5 g
10.6 g
cukor
1.0 g
1.3 g
rost
1.6 g
2.0 g
Fehérje
11.6 g
14.5 g
Só
1.1 g
1.4 g
Nettó súly:
80 g
Összetevők:
topföl(pasztőrözött sovány tej,növényi zsír(kókusz,
pálma),aroma, baktériumkultúra), lenmagliszt, csirkemell sonka
13% (csirkemell hús 69%, víz, szójafehérje, étkezésisó, emul-
geálószerek: trifoszfátok,difoszfátok, sűrítőanyagok: karragén,
feldolgozotteuchemamoszat,antioxidáns:nátrium-eritroaszkorbát,
aromák, fűszerkivonatok,tartósítószer:nátrium-nitrit), búzaliszt,
búzaglutén,margarin[növényi olajok és zsírok 80%(pálma,repce,
kókusz és részlegesen hidrogénezett pálma változó arányban),
ivóvíz, emulgeálószerek(zsírsavak mono- és digliceridjei,napra-
forgólecitin), savanyúságot szabályozó anyagok(citromsav),
aroma színezék(béta-karotin)], sütőélesztő, bambuszrost, étke-
zési só,napraforgómag, sütőpor,búzakeményítő, fűszerek,fok-
hagymapor (fokhagymapor, kén-dioxid)
Allergének:
Glutén, Tej, Szezámmag, Kén-dioxid, Diófélék