Update rántott sajt diós bundában, vegyes sült gyümölcsökkel, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
915.7 kcal
199.1 kcal
3,817.4 KJ
829.9 KJ
Zsír, amelyből
50.7 g
11.0 g
telített zsírsavak
20.7 g
4.5 g
Szénhidrát, amelyből
58.7 g
12.8 g
cukor
34.4 g
7.5 g
rost
22.0 g
4.8 g
Fehérje
45.2 g
9.8 g
Só
9.2 g
2.0 g
Nettó súly:
460 g
Összetevők:
magozott meggy (32%), trappista (19%), alma (13%), teljes mértékben hidrogénezett
napraforgóolaj, körte, zsemlemorzsa (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, étkezési só,
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav, enzimek
(glutén)), tej, dióbél, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), citromlé (citromlé, étkezési
sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
lisztkeverék (szója, glutén), búzaliszt, édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartó-
sítószer:kálium-szorbát), étkezési só, fűszerek
Allergének:
Tej, Glutén, Szója, Tojás, Diófélék