Update rántott patisszon, majonézes zöldborsó salátával, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
935.7 kcal
207.9 kcal
3,892.3 KJ
865.0 KJ
Zsír, amelyből
60.2 g
13.4 g
telített zsírsavak
9.7 g
2.2 g
Szénhidrát, amelyből
55.2 g
12.3 g
cukor
11.3 g
2.5 g
rost
18.4 g
4.1 g
Fehérje
34.1 g
7.6 g
Só
5.9 g
1.3 g
Nettó súly:
450 g
Összetevők:
patisszon (33%), zöldborsó (27%), napraforgóolaj (11%), tejföl
(7%), tej (5%), búzaliszt, étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), mustár (víz, mustármag, ételecet,
folyékony édesítőszer, étkezési só, fűszerek (koriander, köménymag,majoránna,
őrölt babér), tartósítószer (nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)),
citromlé (citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát),
vöröshagyma, lisztkeverék (szója, glutén), ivóvíz, élesztő, édesítőszer
(szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát),
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:
aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Glutén, Szója