Update magyaros tökfőzelék, update Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
316.8 kcal
88.0 kcal
1,322.9 KJ
367.5 KJ
Zsír, amelyből
17.2 g
4.8 g
telített zsírsavak
4.7 g
1.3 g
Szénhidrát, amelyből
20.5 g
5.7 g
cukor
4.7 g
1.3 g
rost
3.6 g
1.0 g
Fehérje
18.2 g
5.1 g
Só
4.1 g
1.1 g
Nettó súly:
360 g
Összetevők:
gyalult tök (36%), ivóvíz (29%), sertéscomb
(11%), tejföl, vöröshagyma, főtt tojás (tojás, étkezési
sav:citromsav), búzaliszt, kukoricakeményítő,
napraforgóolaj, lisztkeverék (szója, glutén),
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
étkezési só, lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), ecet
(erjesztett ecet, etanol), sertészsír, édesítőszer
(szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), margarin (növényi olajok és
zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési
só, tartósítószer:kálium-szorbát), tej, élesztő,
fokhagyma, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez
(szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim
(glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Glutén, Mustár, Zeller, Szója, Tojás