Update magyaros tökfőzelék, édesítőszerekkel, update Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
493.4 kcal
86.6 kcal
2,060.3 KJ
361.5 KJ
Zsír, amelyből
27.1 g
4.8 g
telített zsírsavak
7.3 g
1.3 g
Szénhidrát, amelyből
32.9 g
5.8 g
cukor
7.7 g
1.4 g
rost
5.5 g
1.0 g
Fehérje
26.8 g
4.7 g
Só
6.5 g
1.1 g
Nettó súly:
570 g
Összetevők:
gyalult tök (37%), ivóvíz, sertéscomb (10%), tejföl (5%),
vöröshagyma (4%), főtt tojás (tojás, étkezési sav:citromsav) (3%),
búzaliszt (2%), kukoricakeményítő, napraforgóolaj, lisztkeverék (szója,
glutén), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája
lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), ecet (erjesztett ecet, etanol),
sertészsír, édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és
digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), tej, élesztő,
fokhagyma, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tojás, Glutén, Mustár, Zeller, Szója, Tej