Update kenyércipó görögös húskrémmel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
403.5 kcal
237.4 kcal
1,691.7 KJ
995.1 KJ
Zsír, amelyből
15.4 g
9.1 g
telített zsírsavak
5.3 g
3.1 g
Szénhidrát, amelyből
31.3 g
18.4 g
cukor
1.3 g
0.8 g
rost
7.8 g
4.6 g
Fehérje
31.0 g
18.2 g
Só
3.4 g
2.0 g
Nettó súly:
170 g
Összetevők:
cipó (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, margarin (finomított
olajok és zsírok (növényi eredet:napraforgó, repce, pálma), étkezési só, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez: szójaliszt, lisztjavítószerek: aszkorbinsav, enzimek
(glutén), tej) (58%), csirkemell (21%), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi ere-
detük:napraforgó, repce, pálma), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, po-
liglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és D3 vitamin, tartósítószer:szorbinsav) (11%),
teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, vöröshagymapor, étkezési só, görög fű-
szerkeverék (étkezési só, fűszerpaprika, oregánó, rozmaring, tartósítószer:kén-dioxid),
fűszerek
Allergének:
Kén-dioxid, Glutén, Tej, Szója