Update kalács, vajkrém, update baracklekvár, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
380.8 kcal
224.0 kcal
1,588.7 KJ
934.5 KJ
Zsír, amelyből
20.9 g
12.3 g
telített zsírsavak
12.2 g
7.2 g
Szénhidrát, amelyből
29.6 g
17.4 g
cukor
4.9 g
2.9 g
rost
6.7 g
3.9 g
Fehérje
15.2 g
8.9 g
Só
1.2 g
0.7 g
Nettó súly:
170 g
Összetevők:
vajkrém (savófehérje-koncentrátum, vaj, tejszín, étkezési só, stabilizátorok:
karragén, kálium-klorid, szentjánoskenyérliszt, módosított kukoricakeményítő, baktérium-
kultúra) (24%), sárgabarack (23%), búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén),margarin(fino-
mított olajok és zsírok (növényi eredet:pálma, repce),tartósítószer:kálium-szorbát, termé-
szetes színezék:annatto), tej, teljes tojáslé (tojás, citromsav), zselatin (zselésítő anyag:
zselatin, tartósítószer:kén-dioxid, édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, étkezési só, adalékanyag péksüteményekhez és
kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)
Allergének:
Kén-dioxid, Tojás, Tej, Glutén, Szója