Update kalács fahéjas almalekvárral, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
171.4 kcal
180.4 kcal
720.1 KJ
758.0 KJ
Zsír, amelyből
4.8 g
5.1 g
telített zsírsavak
2.0 g
2.1 g
Szénhidrát, amelyből
20.2 g
21.3 g
cukor
4.3 g
4.5 g
rost
5.1 g
5.4 g
Fehérje
9.3 g
9.8 g
Só
0.6 g
0.6 g
Nettó súly:
95 g
Összetevők:
kalács (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, édesítőszer (szuk-
ralóz, stevia), margarin (finomított olajok és zsírok (növényi eredet:pálma, repce)), ada-
lékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav,
enzimek (glutén), tej, tojáslé) (58%), alma (alma, étkezési só, savanyúságot szabályo-
zó anyag:aszkorbinsav) (40%), zselatin (zselésítő anyag:zselatin, tartósítószer:kén-
dioxid), édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-
szorbát), étkezési só, fahéj
Allergének:
Glutén, Tej, Tojás, Szója, Kén-dioxid