Update indiai batyu
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
203.2 kcal
254.0 kcal
845.0 KJ
1,056.3 KJ
Zsír, amelyből
14.1 g
17.6 g
telített zsírsavak
2.7 g
3.4 g
Szénhidrát, amelyből
8.7 g
10.9 g
cukor
1.6 g
2.0 g
rost
1.9 g
2.4 g
Fehérje
9.4 g
11.8 g
Só
1.4 g
1.8 g
Nettó súly:
80 g
Összetevők:
lenmagliszt, sárgarépa, cékla, búzaliszt,
búzaglutén, margarin [növényi olajokés zsírok 80% (pálma,
repce, kókusz és részlegesen hidrogénezett pálma változó
arányban),ivóvíz, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és
digliceridjei, napraforgólecitin), savanyúságotszabályozó
anyagok (citromsav), aroma színezék (béta-karotin)],
finomított napraforgó étolaj,sütőélesztő, bambuszrost,
étkezési só, indiai fűszerek 1,5 % (curry, római
kömény),napraforgómag, sütőpo, fokhagymapor
(fokhagymapor,kén-dioxid)
Allergének:
Glutén, Tej, Szezámmag, Kén-dioxid, Diófélék