Tejszínes, fehérboros fekete kagyló leves
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
353.9 kcal
70.8 kcal
1,474.2 KJ
294.8 KJ
Zsír, amelyből
21.8 g
4.4 g
telített zsírsavak
14.5 g
2.9 g
Szénhidrát, amelyből
16.8 g
3.4 g
cukor
5.8 g
1.2 g
rost
4.1 g
0.8 g
Fehérje
19.9 g
4.0 g
Só
4.8 g
1.0 g
Nettó súly:
500 g
Összetevők:
ivóvíz, kagyló (9%), sárgarépa (7%), tejszín
(író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír
(növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), tej,
zeller, petrezselyemgyökér, parmezán (tej, oltóenzim,
étkezési só, tartósítószer:lizozim (tojás)), hámozott
paradicsom (paradicsom, étkezési só), lilahagyma,
búzaliszt, fehérbor, olívaolaj, étkezési só,
petrezselyemzöld, citromlé (citromlé, étkezési
sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma,
füstölt paprika (paprika), fűszerek
Allergének:
Rákfélék, Puhatestűek, Tej, Tojás, Szója, Glutén,
Zeller, Szezámmag, Mustár, Kén-dioxid, Diófélék