Spenótfőzelék, update bundáskenyér
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
476.2 kcal
119.1 kcal
1,987.7 KJ
496.9 KJ
Zsír, amelyből
23.9 g
6.0 g
telített zsírsavak
8.4 g
2.1 g
Szénhidrát, amelyből
36.7 g
9.2 g
cukor
6.3 g
1.6 g
rost
12.3 g
3.1 g
Fehérje
22.4 g
5.6 g
Só
6.1 g
1.5 g
Nettó súly:
400 g
Összetevők:
leveles paraj (37%), tej (19%), ivóvíz,
búzaliszt, tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett
növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), kukoricakeményítő,
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék
(szója, glutén), napraforgóolaj, lisztkeverék (szója, glutén),
margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:
napraforgó, repce, pálma), emulgeálószerek: zsírsavak mono -
és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és D3
vitamin, tartósítószer: szorbinsav), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, tej, margarin
(finomított olajok és zsírok (növényi eredet:pálma, repce),
tartósítószer:kálium-szorbát, természetes színezék:annatto),
fokhagyma, élesztő, szódabikarbóna, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító
szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás