Sokmagvas vöröslencsefőzelék, sült kolbász
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,331.2 kcal
233.5 kcal
5,536.2 KJ
971.3 KJ
Zsír, amelyből
87.8 g
15.4 g
telített zsírsavak
21.2 g
3.7 g
Szénhidrát, amelyből
62.0 g
10.9 g
cukor
2.2 g
0.4 g
rost
23.6 g
4.1 g
Fehérje
61.4 g
10.8 g
Só
7.8 g
1.4 g
Nettó súly:
570 g
Összetevők:
sütnivaló kolbász (sertéshús,
tartósítószer:nátrium-nitrites pácsó, fűszerek) (17%), vöröslencse (15%),
napraforgóolaj (4%), tejföl (4%), lisztkeverék (szója, glutén) (2%),
búzaliszt (2%), tökmag (2%), szezámmag, napraforgómag, mustár
édesítőszerrel(víz, mustármag, ételecet, folyékony édesítőszer, étkezési só,
fűszerek (koriander, köménymag,majoránna, őrölt babér), tartósítószer
(nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)), vöröshagyma, étkezési só,
fokhagyma, currypor (kurkuma, koriandermag, római kömény, ánizs, görögszéna
mag, chilli, zellermag, fokhagyma, só), sertészsír, fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Szezámmag, Zeller, Glutén, Szója