Sárgaborsó-főzelék, vagdalt
57
Értékelem
19
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,163.8 kcal
190.8 kcal
4,854.5 KJ
795.8 KJ
Zsír, amelyből
63.6 g
10.4 g
telített zsírsavak
20.1 g
3.3 g
Szénhidrát, amelyből
97.9 g
16.0 g
cukor
2.0 g
0.3 g
rost
24.1 g
4.0 g
Fehérje
37.8 g
6.2 g
Só
8.1 g
1.3 g
Nettó súly:
610 g
Összetevők:
ivóvíz, sárgaborsó (14%), búzaliszt (9%), sertés comb (8%), vöröshagyma (5%), sertészsír,
napraforgóolaj, étkezési só (1%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), csemegeszalonna
kisütött zsírja, fokhagyma, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), füstölt csemege szalonna
(sertés szalonna, étkezési só), ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldségkeverék
(vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, zeller), fűszerek), élesztő, füstaroma (jódozott só,
ízfokozók:nátrium-glutamát, növényi zsír (pálma, shea), keményítő, aromák), adalékanyag
péksüteményekhez és
kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tojás, Mustár, Zeller, Tej, Kén-dioxid