Rozmaringos kacsacomb Kadarka mártással (vörösboros), burgonyakrokettel és sült almával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,463.7 kcal
276.2 kcal
6,088.2 KJ
1,148.7 KJ
Zsír, amelyből
101.6 g
19.2 g
telített zsírsavak
27.6 g
5.2 g
Szénhidrát, amelyből
80.8 g
15.2 g
cukor
18.8 g
3.5 g
rost
8.0 g
1.5 g
Fehérje
48.9 g
9.2 g
Só
9.5 g
1.8 g
Nettó súly:
530 g
Összetevők:
kacsacomb (43%), burgonyakrokett (burgonya, zsemlemorzsa (glutén), búzaliszt, tojás-
por, fűszerek) (34%), teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, alma (7%), vörösbor (4%), vö-
röshagyma, sertészsír, szőlő dzsem (szőlő, cukor, zselésítő anyag:pektin, savanyúságot szabályozó
anyag:citromsav), étkezési só, áfonyadzsem (áfonya, cukor, zselésítő anyag:pektin, savanyúságot
szabályozó anyag:citromsav), sült csirke fűszersó (jódozott só, ízfokozó:nátrium-glutamát, paprika,
fokhagyma, majoranna, rozmaring, tartósítószer:kén-dioxid), kukoricakeményítő, sűrített paradicsom,
olajspray (növényi olaj (növényi eredet:repcemag), emulgeálószer:szójalecitin), cukor, rozmaring,
fűszerek
Allergének:
Glutén, Tojás, Szója, Kén-dioxid