Rántott sajt diós bundában, párolt rizs, őszibarack
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
789.7 kcal
254.7 kcal
3,301.1 KJ
1,064.9 KJ
Zsír, amelyből
43.1 g
13.9 g
telített zsírsavak
14.8 g
4.8 g
Szénhidrát, amelyből
74.2 g
23.9 g
cukor
16.3 g
5.3 g
rost
2.7 g
0.9 g
Fehérje
24.9 g
8.0 g
Só
3.6 g
1.2 g
Nettó súly:
310 g
Összetevők:
trappista (24%), (20%), őszibarack befőtt (őszibarack, cukor, étkezési sav:citromsav)
(18%), rizs (9%), búzaliszt, tej, napraforgóolaj, dióbél, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, élesztő,
adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim
(glutén)), fűszerek
Allergének:
Glutén, Tej, Diófélék, Tojás, Szója