Rántott pulykamell fodrok szezámmagos bundában, majonézes zöldborsósaláta, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
883.0 kcal
353.2 kcal
3,657.8 KJ
1,463.1 KJ
Zsír, amelyből
71.7 g
28.7 g
telített zsírsavak
10.7 g
4.3 g
Szénhidrát, amelyből
18.0 g
7.2 g
cukor
2.7 g
1.1 g
rost
10.4 g
4.2 g
Fehérje
36.2 g
14.5 g
Só
4.1 g
1.6 g
Nettó súly:
250 g
Összetevők:
zöldborsó (28%), napraforgóolaj, pulykamell
(19%), tejföl, szezámmag, mustár édesítőszerrel(víz,
mustármag, ételecet, folyékony édesítőszer, étkezési só,
fűszerek (koriander, köménymag,majoránna, őrölt babér),
tartósítószer (nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék
(kurkumin)), citromlé (citromlé, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), tej, vöröshagyma, étkezési
só, búzaliszt, ivóvíz, lisztkeverék (szója, glutén),
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
lisztkeverék (szója, glutén), édesítőszer (szukralóz,
stevia, étkezési sav:citromsav,
tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító
szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Szezámmag, Glutén, Szója