Update puncspudingos croissant, édesítőszerekkel, pirított mandulával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
185.2 kcal
205.8 kcal
776.5 KJ
862.8 KJ
Zsír, amelyből
6.6 g
7.3 g
telített zsírsavak
2.3 g
2.6 g
Szénhidrát, amelyből
16.5 g
18.3 g
cukor
2.3 g
2.6 g
rost
4.6 g
5.1 g
Fehérje
12.5 g
13.9 g
Só
0.7 g
0.8 g
Nettó súly:
90 g
Összetevők:
búzaliszt(20%),tej(17%),lisztkeverék(szója,glutén)(16%), mandula (diófélék)
(5%),tej(4%),tejszín(író(tej),teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:
pálmamag, pálma),tejszín, laktóz, emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só) (2%), vitális
búzasikér glutén,margarin(finomított olajok és zsírok(növényi eredet:pálma, repce), tartó-
sítószer:kálium-szorbát, természetes színezék:annatto), élesztő, édesítőszer (szukralóz,
stevia,étkezési sav:citromsav,tartósítószer:kálium-szorbát), puncspuding (kukoricakemé-
nyítő, aroma, színezék), étkezési só, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez
(szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén))
Allergének:
Diófélék, Tej, Glutén, Szója