Magyaros kelkáposzta-főzelék, update Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
519.5 kcal
46.0 kcal
2,170.8 KJ
192.1 KJ
Zsír, amelyből
25.1 g
2.2 g
telített zsírsavak
5.0 g
0.4 g
Szénhidrát, amelyből
34.4 g
3.0 g
cukor
7.0 g
0.6 g
rost
11.6 g
1.0 g
Fehérje
33.2 g
2.9 g
Só
7.8 g
0.7 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
kelkáposzta (35%), sertéscomb (10%), tejföl (8%), vöröshagyma (4%), főtt tojás (tojás,
étkezési sav:citromsav) (3%), kukoricakeményítő, teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj,
lisztkeverék (szója, glutén), zsemlemorzsa (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, étkezési
só, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavítószerek:aszkorbinsav, en-
zimek (glutén)), kenyér (búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), élesztő, margarin (finomított olajok
és zsírok (növényi eredet:pálma, repce)), tej, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez:
szójaliszt, aszkorbinsav, enzimek (glutén)), búzaliszt, étkezési só, tojásfehérje lé (tojás, tartósító-
szer:kálium-szorbát), sertészsír, fokhagyma, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldségkeverék (vöröshagyma, sárga-
répa, paszternák, zeller), fűszerek), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Zeller, Tej, Tojás
Nettó súly:
580 g
Összetevők:
kelkáposzta (35%), sertéscomb (10%), vöröshagyma (4%), főtt tojás (tojás, étkezési
sav:citromsav) (3%), teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, búzaliszt, kukoricakeményítő,
lisztkeverék (szója, glutén), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
lisztkeverék (szója, glutén), fokhagyma, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa,
paszternák, zeller), fűszerek), sertészsír, margarin (növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma,
repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só,
tartósítószer:kálium-szorbát), tej, élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Zeller, Glutén, Szója, Tojás, Tej