Magyaros batyu
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
232.4 kcal
290.5 kcal
965.4 KJ
1,206.8 KJ
Zsír, amelyből
17.0 g
21.3 g
telített zsírsavak
6.5 g
8.1 g
Szénhidrát, amelyből
9.0 g
11.3 g
cukor
1.1 g
1.4 g
rost
2.1 g
2.6 g
Fehérje
9.8 g
12.3 g
Só
1.2 g
1.5 g
Nettó súly:
80 g
Összetevők:
topföl (pasztőrözött sovány tej, növényi zsír
(kókusz, pálma), aroma, baktériumkultúra), lenmagliszt,
búzaliszt, búzaglutén, margarin [növényi olajok és
zsírok 80% (pálma,repce, kókusz és részlegesen
hidrogénezett pálma változó arányban), ivóvíz,
emulgeálószerek(zsírsavak mono- és digliceridjei,
napraforgólecitin), savanyúságot szabályozó anyagok
(citromsav), aroma színezék (béta-karotin)], bambuszrost,
sütőélesztő, étkezési só,napraforgómag, pirospaprika 1,2%,
őrölt köménymag 0,9 %, búzakeményítő, sütőpor
(térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát,
kukoricakeményítő, stabilizálószer:dinátrium-difoszfát),
fokhagymapor 0,1% (fokhagymapor,kén-dioxid), fűszer
Allergének:
Glutén, Tej, Szezámmag, Kén-dioxid, Diófélék