Lazac steak majonézes, zöldborsós, kukoricás tésztasalátával, pirított gombával, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,406.6 kcal
281.3 kcal
5,852.8 KJ
1,170.6 KJ
Zsír, amelyből
87.8 g
17.6 g
telített zsírsavak
14.8 g
3.0 g
Szénhidrát, amelyből
54.4 g
10.9 g
cukor
11.4 g
2.3 g
rost
30.7 g
6.1 g
Fehérje
84.6 g
16.9 g
Só
17.8 g
3.6 g
Nettó súly:
500 g
Összetevők:
lazacfilé (lazac (hal (32%), ivóvíz, penne (lisztkeverék (szója, glutén), búzaliszt,
tojás) (12%), zöldborsó (7%), csemegekukorica (7%), csiperkegomba (7%), napraforgóolaj, citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, tejföl,
tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), citrom, mustár édesítőszerrel(víz,
mustármag, ételecet, folyékony édesítőszer, étkezési só, fűszerek (koriander,
köménymag,majoránna, őrölt babér), tartósítószer (nátrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)),
édesítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma,
fűszerek
Allergének:
Hal, Tej, Tojás, Mustár, Glutén, Szója