Kelkáposzta-főzelék, update Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
522.7 kcal
95.0 kcal
2,183.8 KJ
397.1 KJ
Zsír, amelyből
25.1 g
4.6 g
telített zsírsavak
5.0 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
35.1 g
6.4 g
cukor
6.9 g
1.3 g
rost
12.6 g
2.3 g
Fehérje
32.9 g
6.0 g
Só
6.6 g
1.2 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
kelkáposzta (35%), ivóvíz, sertéscomb (10%), vöröshagyma, főtt tojás (tojás, étkezési
sav:citromsav), napraforgóolaj, búzaliszt, kukoricakeményítő, lisztkeverék (szója, glutén),
étkezési só, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója,
glutén), fokhagyma, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), sertészsír, margarin
(növényi olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)),
emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát),
tej, élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:
aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Mustár, Zeller, Glutén, Szója, Tojás, Tej