Kelkáposzta-főzelék pirított tökmaggal, update fasírt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
823.7 kcal
126.7 kcal
3,436.8 KJ
528.7 KJ
Zsír, amelyből
43.1 g
6.6 g
telített zsírsavak
5.8 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
48.1 g
7.4 g
cukor
8.5 g
1.3 g
rost
19.8 g
3.0 g
Fehérje
50.9 g
7.8 g
Só
10.5 g
1.6 g
Nettó súly:
650 g
Összetevők:
kelkáposzta (33%), ivóvíz, sertéscomb (11%), vöröshagyma (5%), napraforgóolaj (4%),
búzaliszt (3%), tökmag (2%), kukoricakeményítő, lisztkeverék (szója, glutén),
szójagranulátum, étkezési só, fokhagyma, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),
fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tojás, Mustár, Zeller