Kardamomos süldő malackaraj parmezános tejszínben sült burgonyával, bársonyos vadgombamártással
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
1,304.6 kcal
233.0 kcal
5,438.1 KJ
971.1 KJ
Zsír, amelyből
80.0 g
14.3 g
telített zsírsavak
32.8 g
5.9 g
Szénhidrát, amelyből
84.4 g
15.1 g
cukor
5.5 g
1.0 g
rost
12.4 g
2.2 g
Fehérje
55.5 g
9.9 g
Só
15.1 g
2.7 g
Nettó súly:
560 g
Összetevők:
burgonya (30%), süldőmalac karaj (15%), tej, gomba mix (laskagomba, shii-také,
Nameko gomba, vargányagomba) (8%), tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növé-
nyi zsír (növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz, emulgeálószerek:szójalecitin, ét-
kezési só) (7%), csiperkegomba, búzaliszt, teljes mértékben hidrogénezett napraforgóolaj, vö-
röshagyma, trappista, parmezán (tej, oltóenzim, étkezési só, tartósítószer:lizozim (tojás)) (3%),
tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:pálma, repce, napraforgó, len), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, ét-
kezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, fokhagyma, tojássárgája lé (tojás, tartó-
sítószer:kálium-szorbát), ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldség-
keverék (vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, zeller), fűszerek), zöld kardamommag, fűszerek
Allergének:
Glutén, Tej, Szója, Tojás, Zeller