Karamellpuding update piskótával, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
184.2 kcal
102.3 kcal
771.1 KJ
428.4 KJ
Zsír, amelyből
8.8 g
4.9 g
telített zsírsavak
5.4 g
3.0 g
Szénhidrát, amelyből
16.8 g
9.3 g
cukor
5.9 g
3.3 g
rost
1.3 g
0.7 g
Fehérje
8.9 g
4.9 g
Só
0.3 g
0.2 g
Nettó súly:
180 g
Összetevők:
tej (43%), ivóvíz, tejszín (teljes mértékben hid-
rogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, repce),
írópor (tej), kukoricakeményítő, emulgeálószerek:szójaleci-
tin) (6%), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szor-
bát), tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
kukoricakeményítő, lisztkeverék (szója, glutén) (2%), bú-
zaliszt (2%), jilk paszta (emulgeálószerek:zsírsavak mono-
és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin-észterei, aroma), éde-
sítőszer (szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósí-
tószer:kálium-szorbát), sütőpor (térfogatnövelő:nátrium-
karbonátok, kukoricakeményítő, enzim (glutén)), aromák
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás