Joghurtos zöldbabfőzelék, édesítőszerekkel, update Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
630.4 kcal
114.6 kcal
2,621.8 KJ
476.7 KJ
Zsír, amelyből
40.8 g
7.4 g
telített zsírsavak
8.3 g
1.5 g
Szénhidrát, amelyből
30.4 g
5.5 g
cukor
4.9 g
0.9 g
rost
12.5 g
2.3 g
Fehérje
29.1 g
5.3 g
Só
6.6 g
1.2 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
zöldbab (28%), sertéscomb (10%), napraforgóolaj, vöröshagyma, tejföl, joghurt (tej,
joghurt kultúra), főtt tojás (tojás, étkezési sav:citromsav), búzaliszt, kukoricakeményítő,
lisztkeverék (szója, glutén), étkezési só, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), fokhagyma, ecet (erjesztett ecet, etanol), sertészsír, édesítőszer
(szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), tej, margarin (növényi
olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak
mono- és digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)),
fűszerek
Allergének:
Tojás, Glutén, Mustár, Zeller, Szója, Tej