Joghurtos sárgabarackkrém-leves, levendulás, mandulás sült habbal
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
376.8 kcal
94.2 kcal
1,590.0 KJ
397.5 KJ
Zsír, amelyből
8.0 g
2.0 g
telített zsírsavak
6.2 g
1.6 g
Szénhidrát, amelyből
67.6 g
16.9 g
cukor
63.0 g
15.8 g
rost
3.0 g
0.8 g
Fehérje
7.2 g
1.8 g
Só
0.7 g
0.2 g
Nettó súly:
400 g
Összetevők:
ivóvíz, sárgabarack (21%), cukor (11%), joghurt,
tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír
(növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz, emulgeáló-
szerek:szójalecitin, étkezési só), tej, vegyes gyümölcsszörp
narancs ízzel (fruktóz-glükózszörp, ivóvíz, gyümölcslevek
(almalé 24,5%, szőlőlé 6,5%, narancslé 2%), étkezési sav:
citromsav, aromák, színezékek: karotinok, antioxidáns: aszkor-
binsav, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát),
búzaliszt, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
citromlé (citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-
szorbát), vanillincukor (cukor, vanillinkristály), mandula
(diófélék), étkezési só, fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás, Diófélék