Fehérborban párolt fűszeres hal update tortillába töltve, zsályás párolt káposztával
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
587.3 kcal
118.6 kcal
2,459.7 KJ
496.9 KJ
Zsír, amelyből
19.2 g
3.9 g
telített zsírsavak
5.1 g
1.0 g
Szénhidrát, amelyből
36.5 g
7.4 g
cukor
12.7 g
2.6 g
rost
20.6 g
4.2 g
Fehérje
52.2 g
10.5 g
Só
4.6 g
0.9 g
Nettó súly:
495 g
Összetevők:
kelkáposzta (47%), pangasius (pangasius (hal), étkezési sav:citromsav) (17%), tortilla
(búzaliszt, lisztkeverék (szója, glutén), rozsliszt (glutén)), vöröshagyma, fehérbor,
vöröshagyma, parmezán (tej, oltóenzim, étkezési só, tartósítószer:lizozim (tojás)) (3%), tej,
tejszín (író (tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálmamag, pálma),
tejszín, laktóz, emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), kukoricakeményítő, étkezési só,
napraforgóolaj, sült hal fűszer (jódozott só, fokhagyma, paprika, ízfokozó:nátrium glutamát,
citrom, tartósítószer:kén dioxid), fűszerek
Allergének:
Glutén, Szója, Tej, Tojás, Kén-dioxid, Hal