Erdélyi vadraguleves (vaddisznócombból, fehérboros, pikáns ízesítéssel)
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
359.6 kcal
71.9 kcal
1,495.7 KJ
299.1 KJ
Zsír, amelyből
23.6 g
4.7 g
telített zsírsavak
14.4 g
2.9 g
Szénhidrát, amelyből
14.6 g
2.9 g
cukor
4.0 g
0.8 g
rost
4.0 g
0.8 g
Fehérje
17.9 g
3.6 g
Só
5.3 g
1.1 g
Nettó súly:
500 g
Összetevők:
ivóvíz, vaddisznócomb (12%), tejszín (író
(tej), teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír
(növényi eredet:pálmamag, pálma), tejszín, laktóz,
emulgeálószerek:szójalecitin, étkezési só), gyökér,
zöldborsó, sárgarépa, fehérbor, tejföl, napraforgóolaj,
búzaliszt, vöröshagyma, ételízesítő
(ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát,
zöldségkeverék (vöröshagyma, sárgarépa, paszternák,
zeller), fűszerek), étkezési só, mustár (víz,
mustármag, cukor, ételecet, étkezési só, fűszerek
(koriander, köménymag, majoránna, őröltbabér),
tartósítószer (natrium-benzoát), élelmiszerszínezék
(kurkumin)), fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Tojás, Mustár, Zeller, Glutén