Erdélyi töltött káposzta
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
581.9 kcal
97.0 kcal
2,437.0 KJ
406.2 KJ
Zsír, amelyből
27.1 g
4.5 g
telített zsírsavak
5.5 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
46.4 g
7.7 g
cukor
12.4 g
2.1 g
rost
5.0 g
0.8 g
Fehérje
35.7 g
6.0 g
Só
13.2 g
2.2 g
Nettó súly:
600 g
Összetevők:
vecsési savanyú káposzta (fejes káposzta, só) (36%), ivóvíz, sertéscomb (10%), vecsési
savanyú káposzta (fejes káposzta, só), füstölt főtt tarja (sertés tarja, tartósítószer:
nátrium-nitrites pácsó, páckeverék (stabilizátor:tri-, di-, polifoszfát, étkezési só, fűszerek),
aromák), barna rizs, tejföl, vöröshagyma, napraforgóolaj, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, lisztkeverék (szója, glutén),
kukoricakeményítő, búzaliszt, fokhagyma, füstaromák (jódozott só, ízfokozók:
nátrium-glutamát, növényi zsír (növényi
eredetük: napraforgó), keményítő, aromák), fűszerek
Allergének:
Tej, Glutén, Szója, Tojás, Mustár, Zeller