Diós-étcsokipudingos update croissant, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
289.4 kcal
361.8 kcal
1,209.9 KJ
1,512.4 KJ
Zsír, amelyből
13.9 g
17.4 g
telített zsírsavak
6.0 g
7.5 g
Szénhidrát, amelyből
22.2 g
27.8 g
cukor
2.0 g
2.5 g
rost
5.8 g
7.3 g
Fehérje
16.1 g
20.1 g
Só
0.7 g
0.9 g
Nettó súly:
80 g
Összetevők:
búzaliszt (18%),lisztkeverék(szója,glutén)(15%),tej,dióbél(8%),maltitolos ét-
csokoládé 70% kakaó(kakaómassza,édesítőszer:maltit,stevia,emulgeálószer:szójalecitin,
aroma)(7%),kakaópor,tej,tejszín(író(tej),teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(növé-
nyieredet:pálmamag,pálma),tejszín,laktóz,emulgeálószerek:szójalecitin,étkezési só),vitál-
is búzasikér glutén,margarin(finomított olajok és zsírok(növényieredet:pálma,repce),tartó-
sítószer:kálium-szorbát,természetes színezék:annatto),élesztő,édesítőszer(szukralóz,ste-
via,étkezésisav:citromsav,tartósítószer:kálium-szorbát),étkezési só,adalékanyag péksüte-
ményekhez,kenyerekhez(szójaliszt,lisztjavítószerek:aszkorbinsav,enzim(glutén)),aromák
Allergének:
Tej, Glutén, Szója, Diófélék