Diós bundában sült update csirkefalatok gyümölcsökkel, édesítőszerekkel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
389.9 kcal
121.8 kcal
1,634.0 KJ
510.6 KJ
Zsír, amelyből
14.7 g
4.6 g
telített zsírsavak
2.5 g
0.8 g
Szénhidrát, amelyből
31.2 g
9.8 g
cukor
20.6 g
6.4 g
rost
9.6 g
3.0 g
Fehérje
28.5 g
8.9 g
Só
1.2 g
0.4 g
Nettó súly:
320 g
Összetevők:
nektarin (27%), alma (23%), csirkemell (21%),
diabetikus ananászkonzerv (16%), teljes mértékben hidro-
génezett napraforgóolaj, zsemlemorzsa (búzaliszt, lisztke-
verék (szója, glutén), élesztő, étkezési só, adalékanyag
péksüteményekhez és kenyerekhez:szójaliszt, lisztjavító-
szerek:aszkorbinsav, enzimek (glutén)), tej, dióbél, tojás-
fehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), búzaliszt,
lisztkeverék (szója, glutén), tojássárgája lé (tojás, tartósí-
tószer:kálium-szorbát), étkezési só, édesítőszer (szukralóz,
stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szor-
bát), fűszerek, aromák
Allergének:
Glutén, Szója, Tej, Tojás, Diófélék