Van, ami megunhatatlan, az igazi Ázsia rajongók számára ez biztosan vitathatatlan


A hatalmas sikerre- és a ti kérésetekre való tekintettel, a közkívánatnak eleget téve úgy döntöttünk, hogy a távol-keleti különlegességeket újra megismételjük.

Újabb lehetőség, hogy végig barangoljatok Ázsia ízösvényein!

Újra itt a remek alkalom, most két héten keresztül, hogy az ázsiai ízek szerelmesei végig egyék a Teletál ázsiai kínálatának kedvenceit. Emellett újabb esély azoknak is, akik eddig esetleg kételkedtek ebben az ízvilágban, hogy most belevágjanak ebbe a kalandba és eloszlassanak minden eddig felmerülő kétséget!

Egy igazi kulináris kaland!

Ázsia ízvilága sokrétű, gazdag, változatos. Aki ismeri az pontosan tudja, hogy melyek azok zamatok és textúrák, ami miatt összetéveszthetetlen és felejthetetlen kulináris kalandban lehet része! Aki számára pedig ismeretlen ez az ösvény, annak mindenféleképp egy izgalmas, új gasztronómiai élmény lehet! Igyekeztünk olyan ételeket összeválogatni, melyek olyan kellemes pikáns, de visszafogottan fűszerezett távol-keleti fogásokat tartalmaznak, amikkel finoman vezetünk be az ázsiai ízek világába.

A Teletál ÁZSIAI választékát megtalálod menüben - AZSIA sorban - de ha a levest a főételt és a sütit te magad külön-külön válogatnád össze, akkor keresd a B, valamint a J és S sorokban!

FONTOS! Az ételek összetevőiről részletes információt találsz az Étlapon az ételek neve alatt található ikonra kattintva!









Teletál logo

Termékeket helyeztél a kosárba. Biztosan el kívánod hagyni az oldalt?

Ha elhagyod az oldalt, a kosár tartalma elveszik.Biztosan el akarod hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat Ablak bezárása